Snack it Krondyrkødstang

49,00 kr.

På lager

-
+

Beskrivelse

Lækker sprød Snack it Krondyrkødstang med hele 99% indhold af kød.

Du kan bruge snacken som den er hvor den pga. en middel tyggetid, alt efter hundens tyggeevne. Hverken race eller størrelse har betydning da både store hunde kan tygge længe og små hunde kan forsluge sig på.

Snacken er med til at forbygge tandsten, dårlig ånde og tandkødsbetændelse hos din hund. Hvilket for mange hunde er en udfordring. Du kan selv forsøge at bekæmpe det ved at lade din hund tygge i noget der giver den lidt modstand, så den får renset i bund.

Lider din hund meget af tandsten kan man kigge efter en hårdere tyggesnask som Yaki tyggeben af mælk fra himalaya (linket åbner i et nyt vindue så du nemt kan finde tilbage til denne side)

Du kan også bruge Snack it Krondyrkødstang som træningsgodbidder ved at skære den i mindre stykker eller komme den i et aktiveringslegetøj som KONG eller WEST PAW, hvis der skal lige ekstra udfordring i en frossen aktiverings snack.

De fleste hunde vil elske denne snack. Den er nem at spise og smager ret godt er i hvert fald det vi oplever ved egne hunde.

Har du en lille hvalp kan du også godt give den en Snack it Krondyrkødstang – blot hold øje med den ikke får forspist sig eller får noget galt i halsen. Lige som med små børn skal de lære at bruge deres mund.

Snacken er kornfri og lavet på én slags protein hvilket gør den egnet til allergihunde hvor man ved hvilken slags allergi der er tale om.

Snack it Krondyrkødstang

  • God til træning
  • God til hvalp
  • Single protein
  • Kornfri
  • 99% Krondyr
  • 200g i posen

 

Det er vigtigt at der altid er adgang til rent drikkevand til din hund.

200g i posen

Ingredenser: 60% krondyrkød, 39% hele slagterkroppen, 1% glycerin

Analyse: Protein 54,4%, fedt 22,9%, vand 8,1%, aske 10,8%, fibre 3,3%

 

Du kunne også være interesseret i...