Yaki – Tyggeben af mælk fra Himalaya

31,50 kr.250,00 kr.

-
+

Beskrivelse

De lækreste og sunde Yaki – Tyggeben af mælk fra Himalaya til din hund. Din hund vil elske smagen og du vil fryde dig over, hvor lang tid de holder!

Yaki er snack til hunde, som er proteinrig, fedtfattig, glutenfri og vegetarisk. Og så er den super langtidsholdbar. (medmindre din hund er en der kvaser det meste)

Den er baseret på hård ost produceret efter en original opskrift fra Himalaya.

Når du giver din hund et tyggeben med lang tyggetid, så giver det din hund stor fornøjelse, mindre stress og det forebygger også plak og tandsten.

Yaki – Tyggeben af mælk fra Himalaya er produceret i Europa, så naturen er sparet for en lang rejse fra Asien. Derudover er produktion i Europa rigtig godt, da man kan sikre en ensartethed i kontrol af mælken og selvfølgelig dyrevelfærden.

Når der kun er et lille stykke tilbage så kan du komme den i mikroovnen i 30-60 sek. Den vil poppe op og blive sprød som popcorn, en lækkerbisken lige til at sætte tænderne i for din hund. Husk at lade den køle for du giver den til din hund.

En fin detalje: Gummibåndet, som bruges til hangtag på Yaki, er særlig udvalgt, fordi det indeholder 97% naturgummi og er altså det nærmeste man kommer på fuldstændig naturlig.

Yaki er produceret i EU og kommer i flere forskellige størrelser alt efter hvor stor din hund er.

Ingredienser: skummetmælk, citronsyre (for at få mælken til at tykne)

Ikke tilsat salt, farve-, aroma- og konserveringsstoffer

Analyse: råprotein 64%, råfedt 16%, vand 13,3%, aske 4%, NFE 2,3%, fibre 0,4%

Mål og vægt er vejledende da det er natur produkt og kan variere i størrelse og vægt

Small 30-39 g – 8 x 2,5 cm

Medium 60-69 g – 15 x 2 cm

Large 100-109 g – 16 x 4 cm

XL 140-149 g – 17 x 5 cm

Gigant 250 g – 20 x 6 cm