kaninører m. pels

59,00 kr.

På lager

-
+

Beskrivelse

Lækre kaninører m. pels er noget de fleste hunde elsker. Også selvom vi mennesker godt kan syntes det der med hår i maden ikke er lækkert er det faktisk ret sundt for hunden.

Har du en lille hund er der en okay tyggetid i snacks af denne kaliber, hvilket er sundt for deres tænder og mindsker tandsten og dårlig ånde. (måske ikke lige efter den er spist – men så i hvert fald på sigt)

Har du en mellemstor eller stor hund er tyggetiden ikke nødvendigvis lang – men det gør den ikke mindre god for din hund. Det er nemlig med til at øge passagen igennem tarmen.

Snack it kaninører m. pels er en fedtfattig snack som passer perfekt som hunde-fredagsslik son ekstra lækkert i en Kong eller bare som helt almindelig hverdags hygge.

Da vi sad og bestilte dem hjem snakkede vi meget om det der med pels på maden og kunne da også hurtigt blive enige om at vi har det lidt stramt med det – men når vi så ser vores hunde blive tilbudt et kaninører og det bare er noget nært det lækreste de har fået kan vi ikke andet end at købe ind på den – set ud fra hundens bedste.

Snack it kaninører m. pels er også populære hvis din hund lever efter BARF metoden eller du bare gerne vil give din hund en så naturlig snack som muligt.

Snacken kan nemt gives til hvalpen også – dog anbefaler vi at du altid holder øje med din hvalp når den får natursnacks.

Vil du også glæde din hund ekstra meget næste gang den skal have snacks? Så er det bare at beslutte om det skal være 200 eller 500 g i posen der skal i pakken fra os.

66,5% protein

9,8% fedt

13,4% aske

12% vand

indhold 200 g