Paikka Tørredragt 2Go Sage

477,70 kr.799,00 kr.

-
+

Beskrivelse

Paikka Drysuit 2Go Sage er produceret med SilverPlus® teknologi, der begrænser luftforårsagende bakterier. Dette forhindrer lugten af våd hund og sikrer samtidig god hygiejne, beskyttelse og friskhed. Bemærk, at SilverPlus®-effekten kan aftage efter 50 vaske.

Vi har selvfølgelig testet den i butikken og kan kun sige, at den har imponeret. Det tager ikke mere end 15 minutter for en vasket hund at blive tør.

Drysuiten er den perfekte løsning for dig, der ofte har din hund med dig på farten. Foringen er meget absorberende mikrofiber, og med et fugttransporterende yderlag er du også garanteret hurtig tørring. Drysuit er et eksklusivt alternativ til det traditionelle håndklæde. Med Paikkas 2Go-variant får du et multifunktionelt tørklæde, der kan erstatte både tæpper og kølejakker. Paikka Drysuit 2Go Sage holder din hund varm, især fordi den dækker nakken og går langt ned på låret, hvilket også hjælper med at optimere tørringen. Hvis du fugter dragten i vand og lader fordampningsprocessen begynde, kan den også bruges som kølejakke, f.eks. på varme sommerdage.

Denne drysuit har justeringsmuligheder i halsudskæringen, kraven, bæltet og benremmene. Derfor kan du nemt tilpasse den til din hund, hvilket bidrager til god komfort og bevægelighed.

  • Produceret med SilverPlus® teknologi Multifunktionel tørrdragt, der både kan køle og holde din hund varm
  • Meget absorberende mikrofiber og let fugttransporterende yderlag, der sikrer hurtig tørring
  • Undgå lugten af våd hund Forskellige justeringsmuligheder sikrer god komfort
  • Kan vaskes ved 40°C Hvilken størrelse har du brug for?

Du skal løfte hundens hoved og hale, og stykket imellem svarer til størrelsen på dragten.

Materiale: Yderstof, 100% polyester. Foer, 88% polyester og 12% nylon

NB! Der kan være 1-2 dages ekstra leveringstid for dette produkt, og vi forbeholder os retten til eventuelle udsolgte varer.