Vandflaske Med Skål

135,00 kr.

-
+

Beskrivelse

Husker du en Vandflaske Med Skål til hunden når i går i skoven, på stranden, i bilen eller når du er til træning? Lige som os mennesker er det rart for hunden at få en tår at drikke når man er på tur.

Denne smarte flaske er nem at have med på tur. Da den nemt kan hænges fast på dit bælte eller på hundesnoren (hvor den ikke generer hunden) Flasken har et smart låg der kan bruges som skål.

På den måde slipper du for at have en masse oppakning med på gåturen.

Stålflasken sikre at vandet forbliver køligt i længere tid end en plastikflaske vil gøre og giver derfor din hund køligt vand i længere tid. Dette kan være en fordel hvis man skal være væk længe.

Flasken kan indeholde 750 ml og er lavet af rustfrit stål samt plastik.

Flasken størrelse passer til de lidt større hunde men kan også sagtens bruges til de mindre.

Fun fact:

Ved du hvor meget vand en hund drikker på et døgn?

En hund har under normale forhold behov for 50ml vand pr. kilo kropsvægt pr. døgn. Vejer din hund 30 kg skal den have omkring 1,5 liter vand på et døgn. Lige som os mennesker har vejret og hvad vi laver en stor indvirkning på, hvor meget vi drikker på en dag.

Hvis din hund er meget aktiv eller vejret har høje temperaturer vil det være en god idé at tilbyde vand på turen, til træning eller ved andre ting hvor den normale vandskål ikke er til rådighed.

Når din hund har drukket af sin Vandflaske Med Skål kasseres det resterende vand så du undgår savl, bakterier og skidt i det rene drikkevand.

Rengøring: flasken rengøres nemt med et mildt opvaskemiddel og en flaskerenser.

Diameter: 7,5 cm.

Højde med låg: 26 cm.

Vægt: 225 g

750 ml

Materiale: Stål og plastik

Kommer i ass. farver ønsker du en bestemt farve kan du skrive det i kommentar feltet, så gør vi hvad vi kan for at opfylde dit ønske ellers sender vi dig i den anden. Med mindre andet er anvist i din kommentar.