Opmærksomheds skilt til gåturen

65,00 kr.

-
+

Beskrivelse

Er du også træt af at skulle fortælle andre at din hund ikke skal snakkes med når i træner?  Med dette smarte Opmærksomheds skilt til gåturen kan du nu nemt kommunikere med omverdenen uden at skulle afbryde din træning eller gåtur med din hund.

Med teksterne “Need space” og “In training” kan du effektivt bede andre om at holde afstand eller respektere, at din hund er i træning, uden at du behøver at gentage det gang på gang.

Skiltet kan nemt placeres på hundesnoren med det medfølgende velcro, og det er lavet i en slidstærk kvalitet, så det kan bruges igen og igen. På den måde kan du skabe en mere behagelig og overskuelig oplevelse både for dig og din hund under gåturen.

Med dette skilt behøver du ikke længere bekymre dig om, at andre mennesker ikke respekterer din hunds personlige plads eller forstyrrer dens træning. Du kan trygt fokusere på at nyde tiden med din firbenede ven, imens skiltet tydeligt kommunikerer dine ønsker til omverdenen.

Så tag kontrollen over din hundes gåtur og træning med dette praktiske Opmærksomheds skilt til gåturen. Gør det nemt for dig selv at kommunikere med andre og skab en mere behagelig oplevelse for både dig og din hund.

Anbefalet af hundetræner og adfærdsbehandlere for at skabe ro og holde fokus på det der er vigtigt.