Snack it kaninører m. pels 1kg

260,00 kr.

På lager

-
+

Beskrivelse

Forkæl din hund med Lækre Snack it kaninører m. pels 1kg i en praktisk 1 kg pakke! Disse delikate godbidder er en favorit blandt de fleste hunde og tilbyder en sund og naturlig snackoplevelse, som din bedste ven vil elske.

Selvom vi mennesker måske rynker på næsen af tanken om hår i maden, er det faktisk godt for din hund. Kaninører med pels er ikke kun lækre, de bidrager også til en sund tandsundhed. For små hunde giver det en god tyggetid, der reducerer tandsten og dårlig ånde, mens det for mellemstore og store hunde bidrager til en bedre fordøjelse.

Disse kaninører er ikke kun en lækker fredagssnack for din hund, de er også en fedtfattig godbid, der kan bruges som en daglig hyggestund eller i en legetøjskong. Selvom vi måske har vores forbehold ved tanken om pels på maden, kan vi ikke ignorere vores hundes begejstring og tilfredshed, når de nyder disse lækre godbidder.

Snack it kaninører med pels er også et populært valg blandt dem, der følger BARF-metoden eller ønsker at give deres hund en så naturlig snack som muligt. Selv hvalpe kan nyde godt af disse lækre snacks, men husk altid at holde øje med dem, når de nyder naturprodukter.

Pels er en vigtig del af hundens naturlige fordøjelse og virker som en form for flaskerenser da det tager alt det tarm plak med sig gennem tarmene og bidrager til en sundere mave.

Vores største favorit snack i butikken – og hundene elsker at få en smagsprøve.

Overrask din hund med en ekstraordinær snack oplevelse næste gang med Lækre Snack it kaninører m. pels 1kg. Disse delikate godbidder er en favorit blandt de fleste hunde. Bestil i dag og glæd din bedste ven med noget helt særligt!

Indhold 1kg, ønsker du mindre poser kan du finde dem her 

Analyse: Protein 65,1% Fedt 28,6% Aske 2,4% Vand 5,1% Fibre 1,9%