Loke Slikkeskål

Original price was: 169,00 kr..Current price is: 85,00 kr..

-
+

Beskrivelse

Loke slikke skål er en af de nemmeste måder at både stimulere, underholde, afstresse og fodre din hund på. Slikke skålen er med sugekop i bunden.

Denne skål er dyb og det vil sige du kan fylde meget mere i eller servere et helt måltid mixet af tør og vådfoder i den for ekstra god stimuli!

Nogle hunde får hurtigt kørt sig selv op i leg og vi er gode til at lege med på deres skøre påfund. Men mange af deres adfærdstræk vi ikke kan lide, er ofte et tegn på stress. Stress kan nedbringes ved at give din hund en pause med en slikke skål.

Forslag til situationer hvor en slikke skål ville være god.

Alene hjemme træning
Ved klo klip
Ved grooming
Ved dyrlægen
Når hvalpen ikke kan finde ro
Til slughalsen
Når du støvsuger
Når der kommer gæster
På varme dage til nedkøling
Bare fordi

Fødeindtag er beviseligt med til at nedbringe stress hos hunde af alle slags. Ved at udfordre hunde med aktivitet med fødeindtag stimuleres hjernen og gør hunden træt og ved at spise nedbringes stressen og hunden vil automatisk blive roligere under og efter tid med en slikke plade.

Forslag til af fylde på slikke pladen

Man kan godt som hundeejer fristet til at bruge menneskemad særligt leverpostej men indholdet af salt er alt for højt til at hunde kan tåle det i længden. Derfor er det bedste du kan gøre at følge et af nedenstående råd til din slikke plade.

  • Vådfoder
  • Vådfoder med tørfoder eller godbidder iblandet
  • Paté eller pasta til hunde
  • Opblødt foder
  • Barf måltider
  • Kommer du pladen i fryseren holder den længere og kan være god på varme dage.  Slikke pladen er også skånsom for tænder og tandkød.

Husk at når du giver en slikke plade må du gerne skære lidt i fuldfoderet så du ikke får en overvægtig hund

 

Lavet i 100% BPA-fri og fødevaregodkendt silikone

20 x 20 cm

3 cm høj

Lignende produkter