Trixie Slikkemåtte

79,00 kr.

På lager

-
+

Beskrivelse

Trixie Slikkemåtte Oval 28 x 20cm

Det er aldrig kedeligt med en hundehvalp i familien. De små krudtugler får hurtigt kørt sig selv op i leg og vi er gode til at lege med på deres skøre påfund. Men mange af hvalpens adfærdstræk vi ikke kan lide, er ofte et tegn på stress. Stress kan nedbringes ved at give din hvalp en pause med en slikkeplade.

Forslag til situationer hvor en Trixie Slikkemåtte ville være god.

Alene hjemme træning
Ved klo klip
Ved grooming
Ved dyrlægen
Når hvalpen ikke kan finde ro
Til slughalsen
Når du støvsuger
Når der kommer gæster
På varme dage til nedkøling
Bare fordi

Fødeindtag er beviseligt med til at nedbringe stress hos hunde af alle slags. Ved at udfordre hunde med aktivitet med fødeindtag stimuleres hjernen og gør hunden træt og ved at spise nedbringes stressen og hunden vil automatisk blive roligere under og efter tid med en slikkeplade.

Forslag til af fylde på slikkepladen

Man kan godt som hundeejer fristet til at bruge menneskemad særligt leverpostej men indholdet af salt er alt for højt til at hunde kan tåle det i længden. Derfor er det bedste du kan gøre at følge et af nedenstående råd til din slikkeplade til hvalpen.

Vådfoder
Vådfoder med tørfoder eller godbidder iblandet
Paté eller pasta til hunde
Opblødt foder

Kommer du pladen i fryseren holder den længere og kan være god på varme dage. Trixie slikkeplade er også skånsom for tænder og tandkød.

Er det første gang  du giver din hvalp en slikkeplade behøver du ikke komme den i fryseren – det kan du gøre når det er blevet nemt at spise indholdet.

Husk at når du giver en slikkeplade må du gerne skære lidt i fuldfoderet så du ikke får en overvægtig hvalp.

Når den er brugt kan den kommes i opvaskemaskinen.

Denne plade har skridsikre dupper under bunden og står derfor lettere fast på glatte overflader.