Woolf salmon with carrot strips

39,00 kr.

På lager

Quantity Discounts

Quantity3 - 56 - 89 - 1112 - 1415 - 17
Price17,00 kr. will be deducted from cart34,00 kr. will be deducted from cart51,00 kr. will be deducted from cart68,00 kr. will be deducted from cart85,00 kr. will be deducted from cart

*Quantity refers to discounted items (products with discount) total quantity on cart.

-
+

Beskrivelse

Woolf Salmon with Carrots Strips er den perfekte godbid til din hund, lavet af naturlige ingredienser uden kunstige tilsætningsstoffer, konserveringsstoffer eller farvestoffer. Med en overlegen sammensætning af 85% laks og 5% gulerødder, er disse lækre godbidder både sunde og velsmagende for din hund.

Rig på protein med en råproteinindhold på 30%, hjælper disse godbidder med at opretholde en sund muskelmasse og fremmer en aktiv livsstil. Med en lav råfedt på 8% er de også ideelle til hunde, der har brug for at kontrollere deres vægt.

Disse lækre godbidder er ikke kun velsmagende, men de er også let fordøjelige med en råfiberindhold på 1%. De er velegnede til hunde i alle størrelser, da de kan skæres i mindre stykker efter behov.

Tag din hunds træning til næste niveau med Woolf Salmon with Carrots Strips, en sund og velsmagende belønning, som din hund vil elske dig for. Husk altid at give din hund adgang til vand og at holde øje med den, mens den spiser. Giv din hund den bedste godbid, den fortjener med disse lækre laks og gulerodsstrimler fra Woolf.

Woolf Salmon with Carrots Strips er uden kunstige tilsætningsstoffer, konserveringsstoffer eller farvestoffer.

Sammensætning: laks 85%, gulerod 5%, mineraler, stivelse og glycerin
Analyse: råprotein 30%, råfedt 8%, råfibre 1%, råaske 6%, vand 18%