Vivog metal kam

79,00 kr.89,00 kr.

-
+

Beskrivelse

Vivog Metal kam er den ideelle pelspleje løsning for alle hundeejere. Med denne kam kan du nemt fjerne alle døde hår og skidt fra din hunds pels, samtidig med at du stimulerer hud og hår for en sund og skinnende pels.

Kammen har afrundede spidser, der sikrer den bedste komfort for din hund under børstningen. De to ender af kammen har både tætte og bredere tænder, som gør det nemt at arbejde i både tæt og løs pels.

De brede tænder på kammen kan bruges til at tynde ud i pelsen, især omkring ører, poter, øjne og mulen. Det er vigtigt at rengøre kammen regelmæssigt for at sikre, at den fortsat er effektiv og holder længe.

Vivog Metal kam er den perfekte pelsplejeværktøj til hverdagsbrug. Den fungerer også som en effektiv sladrehank på eventuelle filter, der er overset under karten.

Kammen fås i to størrelser, 15,5 cm og 19 cm, så du kan vælge den størrelse, der passer bedst til din hunds pels. Kort sagt, med Vivog Metal kammen får du en effektiv og behagelig pelspleje oplevelse for din firbenede ven.