Snack it Okseører m. muskel 5 stk

79,00 kr.

På lager

-
+

Beskrivelse

Forkæl din hund med vores Snack it Okseører med Muskel – en uovertruffen smagsoplevelse og en ernæringsmæssig fest for din firbenede ven! Med en imponerende næringsprofil, er disse okseører en lækker kombination af sundhed og god smag.

Hver pakke Snack it Okseører med Muskel indeholder 5 stykker autentisk godbidder, rig på kvalitetsprotein med en imponerende 76,3%, hvilket gør dem til en ideel kilde til energi og styrke for din hund.

Med kun 2,4% fedt er de perfekte for hunde, der sætter pris på en sund og afbalanceret diæt.

Vores okseører er ikke kun en lækker smagsoplevelse, men de tilbyder også en sund og naturlig måde at styrke din hunds kæber og tænder på. Den nøje afstemte sammensætning med 18,1% vand og 3,2% aske sikrer, at din hund får glæde af en velsmagende og nærende snack uden tilsatte kunstige stoffer.

Vi forstår vigtigheden af at bevare din hunds sundhed og velvære. Derfor anbefaler vi altid at have frisk vand tilgængeligt og opfordrer til at holde øje med din hund, mens den nyder disse lækre okseører. Sikkerhed er vores prioritet, så du kan være sikker på, at din hund får en sund og glædelig oplevelse med Snack it Okseører med Muskel.

Giv din hund den ultimative belønning og styrk samtidig dens ernæring med vores Snack it Okseører med Muskel. Køb dem i dag, og se din hund glæde sig over hver eneste bid af denne uimodståelige og nærende snack.

Bemærk:

Da det er natursnacks kan billede og den virkelige vare godt være forskellige, både i farve og facon da det er naturprodukter der ændre sig fra bestilling til bestilling.

Når du vælger natursnacks til din hund, skal mængden af snacks tages i betragtning for at undgå overernæring. Natursnacks kan være en god måde at give din hund en sund og velsmagende belønning på.

Snack it har et stort udvalg af lækre natursnacks til store og små hunde, med både lidt og meget bid i. Opbevar dine natursnacks i den smarte genluk pose så de er friske længere. Er der gået hul på posen bør du komme resterne i en ny pose der lukker tæt.

Analyse:

Protein 76,3%, fedt 2,4%, vand 18,1%, aske 3,2%

Mål ca.  20 cm

Indhold 5 stk