Natural Dog Chews Okseluftrør

49,00 kr.

På lager

-
+

Beskrivelse

Frigera Natural Dogs Chews okseluftrør er den ideelle naturlige snack til din hund. Disse lækre luftrør kommer fra fritgående okser og er helt fri for antibiotika, steroider og hormoner. Dette gør dem til en sund og velsmagende behandling for din firbenede ven.

Med en imponerende mængde mineraler, collagen, chrondroitin og glucosamin, er disse okseluftrør ikke kun en godbid, men også gavnlig for din hunds helbred. De naturlige ingredienser gør dem til et nærende supplement til din hunds kost, og deres høje indhold af råprotein og råfedt sikrer, at din hund får den nødvendige ernæring.

Med Frigera Natural Dogs Chews okseluftrør kan du være sikker på, at du forkæler din hund med det bedste. Disse luftrør er 100% oksekød og giver din hund en autentisk smagsoplevelse, som den vil elske.

Foder din hund disse lækre snacks som en belønning eller godbid ud over dens normale foder for at tilføje variation til dens kost. Husk altid at holde øje med din hund, mens den nyder sine lækre okseluftrør. Køb Frigera Natural Dogs Chews okseluftrør i dag og forkæl din hund med en sund og velsmagende treat!

Fylder du røret med lækkert vådfoder og kommer det i fryseren har du en lækker aktiverings snacks til din hund. Det er en god måde at få din hund aktiveret samtidig med at du skaber ro hos hunden.

100% oksekød

Analytiske bestanddele:

Råprotein 64,79%
Råfedt 16,02%
Fugtighed 7,67%

Fodervejledning:

Gives som godbid eller belønning ud over hundens normale foder, som en del at en afbalanceret diæt.

Hold altid øje med hunden, når den fodres.

Indhold: 250 g