Green and Wilds Barry The Banana

109,00 kr.

På lager

-
+

Beskrivelse

Oplev naturens skønhed med Green and Wilds Barry The Banana – et miljøvenligt og førsteklasses hundlegetøj fra Green & Wilds Eco-serien.

Barry The Banana er skabt med fokus på bæredygtighed og topkvalitet. Denne unikke banan er fremstillet af kraftigt suede, omhyggeligt syet oven på fire lag jute. Indvendigt er den fyldt med plantefibre, og toppen er afsluttet med et reb lavet af genbrugsbomuld. Hvad der gør Barry The Banana endnu mere imponerende er, at ingen af materialerne indeholder skadelige kemikalier, der kunne være potentielt farlige for din hund.

Med en imponerende længde på ca. 23 cm er Barry The Banana det ideelle legetøj for hunde, der elsker at tygge og lege. Den kraftige og holdbare konstruktion sikrer, at dit kæledyr kan nyde dette legetøj i lang tid, samtidig med at det er skånsomt for miljøet.

Forkæl din hund med det bedste – Green and Wilds Barry The Banana kombinerer sjov og ansvarlighed på en fantastisk måde. Giv din pelsede ven en oplevelse af overlegen kvalitet og bæredygtighed med denne uimodståelige banan. Bestil den i dag og lad din hund nyde naturens bedste!

Green and Wilds har fokus på genbrug fra industrien og sikre at der bliver brugt rester til at lave det skønneste legetøj til vores hunde. En god måde at glæde vores hunde og passe på vores natur.

Husk at kig din hunds legetøj igennem en gang imellem og kassér det hvis det er ødelagt. Selvom det er lavet til hunde kan de skarpe tænder godt lave skade på legetøjet uanset materiale.

Alle materialer er nedbrydelige i naturen og skader derfor ikke i naturen hvis det kommer med i haven og bliver gravet ned.

Rengøring

Brug en fnugfri  fugtig klud til at tørre legetøjet af med, bliver det vådt er det en god idé at sikre at det tørre helt inden det tages i brug.