Fenriz Aktiv Bungee Chaser m. Fåreskind

Original price was: 199,00 kr..Current price is: 149,25 kr..

Ikke på lager

Beskrivelse

Er du på jagt efter et aktiverings legetøj til din hund er det nye Fenriz Aktiv Bungee Chaser m. Fåreskind er perfekt til blandt andet hundetræning.

Hele Fenriz Aktiv kollektionen er håndlavet legetøj, som er produceret i Polen. Belønningsleget har en høj kvalitet, hvor der er lagt en masse kærlighed i produktionen af hvert enkelt stykke legetøj. I og med, at det er håndlavet, så er hvert stykke helt unikt – der findes ikke to ens.

Fenriz Aktiv Bungee Chaser m. Fåreskind i str. L er velegnet til mellemstore og store hunde. Udover str. large, findes denne Bungee også i str. small og medium.

Træningslegetøjet, som består af et solidt og kraftigt nylonbånd med et håndtag i den ene ende og fåreskind i den anden, er ideelt at bruge som belønningslegetøj.

Den kraftige elastik sikrer, at både hund og fører skånes for de stød som kan opstå, når der trækkes i fåreskindet – bl.a. skånes nakke og skulderpartiet.

Udover trække lege lægger Fenriz Aktiv Bungee m. Fåreskind også op til diverse hente/kaste lege.

Hvad gør Fenriz Aktiv Bungee m. Fåreskind til noget specielt?

Denne Bungee m. Fåreskind fra Fenriz Aktiv er fremstillet af et nylonbånd i en solid og kraftig kvalitet, som bidrager til, at træningslegetøjet er særligt holdbart.

Det naturlige fåreskind, som kommer fra Muflonfår i Polen, er børstet igennem for at opnå et blødt og lækkert resultat. De få produkter, som skindet er behandlet med er også tillladt børn. Når du træner med pels vil din hund i højere grad vænne sig til, at have med dyr at gøre.

Derudover vil skindets naturlige lugt af får have en motiverende indflydelse og bidrage til at vække jagtinstinktet, gennem du og din hunds træning eller leg.

Fabrikken som producerer Fenriz aktiv gør IKKE brug at giftstoffer og har et særligt sikkerhedscertifikat for dyr.

Specifikationer ved Fenriz Aktiv Bungee m. Fåreskind str. L

  • Nylonbånd på 45 cm
  • Pels-stykket er 20-25 cm
  • Total længde 65-70 cm
  • Fåreskindet kommer fra polske muflonfår
  • Produceret i Polen
  • Belønningslegetøjet er sikkerhedscertificeret til dyr
  • Ingen brug af giftstoffer
  • Håndlavet legetøj

OBS tag gerne forbehold for en smule afvigelser i produktets størrelse. Fenriz Aktiv er håndlavet, så derfor kan det forekomme.

Lignende produkter