Dogo by Northmate

199,00 kr.

På lager

-
+

Beskrivelse

Dogo by Northmate giver den traditionelle foderskål baghjul med flere længder. Den interaktive foderskål er kommet for at blive. Din hund benytter sine sanser og mindsker overspisning.

Har din hund tendens til at spise sin mad hurtigt er det især vigtigt at man finder alternativer til foderskålen.

Den er designet med en række skåle, fordybninger og labyrint lignende strukturer, der udfordrer din hund til at arbejde for sin mad. Når din hund spiser, skal den bruge sin næse, tunge og poter til at grave, rotere og flytte foderet rundt for at få hvert stykke.

Denne innovative tilgang til fodring hjælper med at forhindre slukning og overspisning, hvilket kan føre til fordøjelsesproblemer og fedme. Ved at gøre spisetid til en aktivitet stimuleres din hund både mentalt og fysisk, hvilket kan bidrage til øget koncentration, bedre fordøjelse og en gladere hund generelt.

Dogo består af 6 kugler til foder (grøn) fastgjort vha. reb samt 6 mindre kugler (orange) – også fastgjort til separate reb.

Placér lidt foder (våd eller tør) i hver af de grønne kugler og blokér udgangshullerne ved at indsætte de orange kugler. Alt efter hvor svært det skal være kan man lave løse eller hårde knuder.

Gør måltider til en sjov og berigende oplevelse for din hund med Dogo by Northmate. Stimuler din hunds naturlige instinkter, tilskynd til langsom spisning og skab en sund og interaktiv måde at fodre på. Vælg Dogo og tilføj en ny dimension til din hunds måltider, mens du styrker båndet mellem jer.

DOGO by NORTHMATE er velegnet til hunde over 5 kg

Rengøringen foregår nemt – da den kan gå i opvaskemaskinen.

Alt efter din hunds størrelse kan den anvendes enten som foderskål eller som aktiverings legetøj.