Companion short duck sticks

25,00 kr.

På lager

Quantity Discounts

Quantity5 - 910 - 1415 - 1920 - 24
Price25,00 kr. will be deducted from cart50,00 kr. will be deducted from cart75,00 kr. will be deducted from cart100,00 kr. will be deducted from cart

*Quantity refers to discounted items (products with discount) total quantity on cart.

-
+

Beskrivelse

Forkæl din hund med de lækre Companion short duck sticks træningsgodbidder! Disse glutenfrie godbidder er perfekte til træning og belønning af din firbenede ven. Med en praktisk lynlås lukning for at sikre holdbarheden, kan du altid have godbidderne friske og lækre. Med en størrelse på ca 1,5 cm er de nemme at håndtere og ideelle til belønning under træning.

Med en sammensætning af and, kartoffelstivelse, grøntsagsprotein og grøntsagsglycerin, er disse godbidder både velsmagende og nærende. Der er ingen tilsat sukker i disse godbidder, så du kan være sikker på at give din hund en sund og velsmagende snack.

Husk dog, at godbidder bør bruges med måde, og hvis din hund får mange godbidder, kan det være nødvendigt at justere fodermængden for at undgå overvægt.

Med en garanteret analyse af råprotein og råfedt, kan du være sikker på at din hund får de nødvendige næringsstoffer til en sund og aktiv livsstil. Forkæl din hund med Companion short duck sticks træningsgodbidder, og se hvor glad og motiveret din bedste ven bliver under træningen!

Indeholder 80g.

Mål. 1,5 cm

Ingredienser: And 77%, kartoffelstivelse 9,5%, grøntsagsprotein 8%, grøntsagsglycerin 3%, sorbitol 2%, salt 0,5%

Analyse: Råprotein ≥ 23%, råfedt ≤ 12,5%, råfiber ≤ 1,5%, råaske ≤ 5,5%, fugt ≤ 22%

Glutenfri. Uden tilsat sukker

Køb 5 poser (mix gerne andre varianter på 80g) 100,-