Coco and Lola Pet Bed Refresher

39,00 kr.

På lager

-
+

Beskrivelse

Forkæl dit hjem med Coco and Lola Pet Bed Refresher Spray! Denne specielt formulerede spray er designet til at dræbe op til 99,9% af bakterier og vira, hvilket gør den perfekt til at opfriske din kæledyrs seng. Med en frisk og urteagtig duft, inspireret af kæledyrselskere, vil denne spray rense alle dårlige lugte og efterlade din kæledyrs seng ren og fornyet!

Hundesengen er et af de steder i huset hvor der er god grobund for bakterier. Disse bakterier kan nemt spredes med hunden rundt i huset. Det der virker bedst er at vaske din hunds seng eller tæppe ofte. Her anbefaler vi at du altid bruger Vamoosh sammen med kurven/tæppet og med jævne mellemrum kan Vamoosh Washing Machine Cleaner sikre dig at din vaskemaskine og afløb rengøres for hundehår.

Opfrisk din hundekurv med Coco & Lola Pet Bed Refresher Spray, der dræber 99,9% af bakterier og lugter frisk med urtearoma. Giv din hund ren komfort i dag!

Mellem vaskene kan du med fordel bruge denne fantastiske Coco and Lola Pet Bed Refresher Spray til at fjerne bakterier og og undgå dårlig lugt.

Sprayen kan med fordel også bruges på din møbler, tæpper eller andet der trænger til at blive frisket op.

Lad dit hjem dufte dejligt og få styr på bakterier og dårlig lugt.

Sådan gør du

Spray med god afstand ud over hele området/tingen der skal opfriskes og lad det tørre ind. Den kan bruges efter behov.

Produktfunktioner

  • Frisk urteagtig duft
  • Fjerner dårlige lugte
  • Dræber op til 99,9% af vira

1 x Coco & Lola Pet Bed Refresher Spray 500ml

Giv din pelsede ven den ultimative forkælelse med denne opfriskende spray, der ikke kun efterlader sengen ren og velduftende, men også sikrer en sund og bakteriefri soveplads. Bestil din Coco and Lola Pet Bed Refresher Spray i dag og lad din pelsven opleve ren komfort!