Woolf Chicken And Cod Sushi

30,00 kr.

På lager

Quantity Discounts

Quantity4 +
Price25,00 kr.
-
+

Beskrivelse

Woolf Chicken and Cod Sushi er uden kunstige tilsætningsstoffer, konserveringsstoffer eller farvestoffer.

Lækker hapser med kylling og torsk perfekte til hundetræning. De er både velduftende og velsmagende. Og så fedter de ikke i lommen når du har dem med på tur eller til træning. Og bedst af alt dine fingre slipper for krummer.

Når din hund skal lære noget nyt er det vigtigt at godbidderne er ekstra lækre for at give den rigtige motivation til at klare opgaven. Vi oplever tit til hundetræning at de rigtig lækre hundekiks giver bedre fokus. Men hvad der hitter hos den ene hund virker ikke altid hos den anden. Så mange hundeejere skal tit prøve sig lidt frem for at finde frem til det rigtige valg – særligt når det gælder træning.

Den mellemstore hapser er blød og nem at tygge for hunden der giver sig tid til at tygge på sine snacks og nem at sluge for dem der bare gerne vil have flere. Og med denne lækre hapser vil de fleste hunde nok gerne have mere.

Woolf snack

Woolf laver en masse forskellige godbidder i forskellige størrelser og med forskelligt indhold, så der burde være en variant også til din hund. Se vores udvalg her (åbner i et nyt vindue så du nemt kan komme tilbage til denne side)

Når du har åbnet din Woolf Chicken and Cod Sushi skal du bruge forseglingen på posen til at lukke den igen og opbevare den i køleskabet, så kan de holde sig i op til 7 dage. Grunden til dette er at de er lavet uden konserveringsmidler og derfor fordærver ligesom vores pålæg vil gøre.

 

  • Uden tilsætningsstoffer
  • Uden konserveringsmidler
  • Uden farvestoffer
  • Uden kornprodukter

Med en godbid fra Woolf får du renhed ud over alle grænser til når kun det bedste er godt nok til din hund.

100g i posen

Sammenstætning: kylling 82%, torsk 10%, stivelse 2%, glycerin 0,5%
Analyse: råprotein 30%, råfedt 4%, råfibre 1%, råaske 4%, vand 22%

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få 15 % på dit første køb!

 Ingen spam kun tips, tricks og gode rabatter.