Snack´ it kaninhud m. pels

90,00 kr.

Ikke på lager

Beskrivelse

Snack´ it kaninhud m. pels er noget de fleste hunde elsker. Også selvom vi mennesker godt kan syntes det der med hår i maden ikke er lækkert er det faktisk ret sundt for hunden.

Har du en lille hund er der en okay tyggetid i snacks af denne kaliber, hvilket er sundt for deres tænder og mindsker tandsten og dårlig ånde. (måske ikke lige efter den er spist – men så i hvert fald på sigt)

Har du en mellemstor eller stor hund er tyggetiden ikke nødvendigvis lang – men det gør den ikke mindre god for din hund. Det er nemlig med til at øge passagen igennem tarmen.

kaninhud m. pels er en fedtfattig snack som passer perfekt som hunde-fredagsslik eller bare som helt almindelig hverdags hygge.

Da vi sad og bestilte dem hjem snakkede vi meget om det der med pels på maden og kunne da også hurtigt blive enige om at vi har det lidt stramt med det – men når vi så ser vores hunde blive tilbudt Snack´ it kaninhud m. pels og det bare er noget nært det lækreste de har fået kan vi ikke andet end at købe ind på den – set ud fra hundens bedste.

Snack´ it kaninhud m. pels er også populære hvis din hund lever efter BARF metoden eller du bare gerne vil give din hund en så naturlig snack som muligt.

Snacken kan nemt gives til hvalpen også – dog anbefaler vi at du altid holder øje med din hvalp når den får natursnacks.

Vil du også glæde din hund ekstra meget næste gang den skal have snacks?

Fodermiddel til hunde
Analyse: Protein 63,4%, fedt 25%, vand 6%
Stykker af kaninhud med pels er en rigtig lækker bisken til hunde
500g
Fodermiddel til hunde
Analyse: Protein 63,4%, fedt 25%, vand 6%

 

500g