Joint buddy

199,00 kr.

På lager

-
+

Beskrivelse

Joint Buddy er en 100 % naturlig foderblanding, hvis formål er at nære leddene og understøtte leddenes normale funktion, smidighed og bevægelighed.

Indeholder knuste chia frø – hyben – MSM – bark fra planten Boswellia Serrata – djævleklo – elggræs – gurkemeje

 

  • Knuste chiafrø er rige på omega-fedtsyrer, som giver næring til leddene. Undersøgelser udført på hunde har vist, at omega-fedtsyrer understøtter led stofskiftet i forbindelse med slidgigt.
  • Hyben indeholder svovl, som er gavnligt for leddenes velbefindende og bruskens regenererende kapacitet, samt galactolipid, som opretholder leddenes normale funktion.

 

  • MSM indeholder 34 % svovl og hjælper med at opretholde normal funktionalitet i led og sener, fordi svovl forekommer naturligt i små mængder i kroppen og fungerer blandt andet som byggemateriale til led overflader, brusk og bindevæv. MSM optages bedre af kroppen, når det tages i kombination med C-vitamin, som findes i hyben.

 

  • Bark fra planten Boswellia serrata  er blevet brugt effektivt i tusinder af år til at understøtte led funktionen. Optagelsen af   Boswellia  kan forbedres ved hjælp af fedt, som findes i Joint Buddy i form af sundt fedt fra chiafrø.

 

  • Djævleklo og  elggræs opretholder også   leddenes normale funktion.

 

  • Gurkemeje og dets aktive stof curcumin hjælper med at tage sig af leddenes velvære.

 

Chia de Gracias Joint Buddy er et absolut præcisionsprodukt designet til at understøtte den normale funktion og udholdenhed af hundens led. Især til hårdtarbejdende eller ældre hunde, eller til dem hvis led har brug for støtte og genoptræning.

Naturlægemidler fjerner ikke lidelser – men er et godt supplement til at tåleliggøre hverdagen med smerter.

500g

 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få 15 % på dit første køb!

 Ingen spam kun tips, tricks og gode rabatter.