Hundeis Gelato FidoVet

29,00 kr.599,00 kr.

-
+

Beskrivelse

Forkæl din pelsede ven med en lækkerbid! Vi har fået Hundeis Gelato FidoVet på lager! Perfekt til at give din hund når familien selv spiser en is, eller bare for at give lidt afkøling.

Med en blanding af nøje udvalgte ingredienser som fruktose, skummetmælkspulver, og naturlige vegetabilske olier og fedt, er vores Hundeis Gelato FidoVet en kulinarisk oplevelse, som din hund vil elske.

Vælg mellem en række forfriskende smagsvarianter, herunder Banan, Vanilje, Æble, Hindbær, Appelsin, og Ananas. Uanset om din hund foretrækker en frugtig eksplosion af smag eller en mere subtil vaniljeduft, er der noget for enhver smag.

Lad din hund forkæle sig selv med denne uimodståelige delikatesse og oplev glæden ved at se din hunds hale logre af ren fryd. Køb nu, og lad festen begynde!

Smagsvarianter Banan, Vanilje, Æble, Hindbær, Appelsin, Ananas

Køb dem enkeltvis eller i en flot displaykasse med 25 lækre hundeis. (4 æble, 5 ananas, 4 banan, 4 vanilje, 4 appelsin, 4 hindbær)

Ingredienser

Fruktose, skummetmælkspulver, majsstivelse, naturlige vegetabilske olier og fedt, vallepulver, dextrose, aroma.
Analyse: Protein 6,3%, fedt 1%, fibre 0,1%, aske 1,7%

Sådan gør du!

Hæld 80 ml vand i bøtten og husk at luk låget godt til inden du ryster blandingen godt sammen. Når du kan mærke blandingen er rystet godt sammen kan du smide den i fryseren i min. 3 timer og så er den klar til servering.