Dog Copenhagen Comfort Walk Air™ Hundesele

223,00 kr.279,00 kr.

-
+

Beskrivelse

Er du på jagt efter en god komfortable hundesele? Så er Dog Copenhagen Comfort Walk Air™ Hundesele en let og robust hverdagssele produceret af slidstærke smuds- og vandafvisende materialer med blød åndbar polstring.

Selen er let at indstille og tage på samt komfortabel for hunden at anvende under alle former for bevægelse. Et smart aluminiumsbeslag giver mulighed for let og praktisk at åbne selen omkring nakken til glæde for hunde der ikke bryder sig om at få en sele trukket over hovedet.

Det er vigtigt at din hunds sele sidder korrekt og ikke hæmmer den i sin naturlige bevægelse – desværre ser vi ofte seler til hundetræning der forhindre hunden i at have fuld bevægelighed af særligt forbenene og får derfor en gang som hvis vi fik bundet et reb omkring vores overarme og skulle bevæge os aktivt.

Husk at selen altid skal trykke på brystbenet og ikke oppe i halsen plus at der skal være frie skuldre (Fuld bevægelighed) Samt er det vigtigt at tjekke at selen ikke gnaver bag forbenet da dette kan være generende for hunden og give enten urolig hund på turen eller gnavesår.

Når du skal vælge størrelse på selen kan du anvende måleskemaet – dog er det lige som med alt andet der skal sidde ordentligt vejledende og nogle seler sidder bare bedre på nogen hunde end andre. Derfor anbefaler vi at du kommer forbi vores butik og prøver selen ellers er du velkommen til at skrive og spørge om vejledning når du har modtaget din sele.

Dog Copenhagen Comfort Walk Air™ Hundesele findes i en bred vifte af farver og man kan sammen med sele også få et matchende halsbånd i samme lækre materiale se det her  (Åbnes i nyt vindue så du let kan komme tilbage til denne side)

Når du har sikret at selen sidder korrekt er det vigtigt særligt hvis du har en hvalp at holde øje med om den passer med jævne mellemrum – så selen sidder behageligt, altid.

Lignende produkter

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få 15 % på dit første køb!

 Ingen spam kun tips, tricks og gode rabatter.