Carnilove Pouch Pate Duck And Timothee Grass

35,00 kr.

På lager

-
+

Beskrivelse

Med Carnilove Pouch Pate Duck And Timothee Grass får du en vådfoder der er lavet med lækre ingredienser og et højt indhold af flerumættede fedtsyrer der beskytter hjertet og kredsløbet. Timothee Grass er råfibre der er god for fordøjelses systemet.

Carnilove Pouch Pate er kornfrit vådfoder med frisk kød (85%), og uden tilsat sukker. Smagfuldt vådfoder som er velegnet til alle hunderacer. Vådfoderet er 100% korn og kartoffelfrit, og indeholder naturlige antioxidanter. Ingen kerne, GMO, soja konservering eller farvestoffer.

Carnilove laver lækkert hundemad og godbidder som har en skøn duft af de brugte råvarer. Hvilket også kan ses på vores hunde, som elsker duften og ikke mindst smagen af Carnilove.

Anvendelse

Carnilove Pouch Pate Duck And Timothee Grass kan bruges som det er til et komplet lækkert måltid til din hund. Men du kan med fordel også anvende den som tilskud til tørfoderet for at give smagen et boost.
Carnilove Pouch Pate kan også anvendes til aktiveringslegetøj som Kong, West Paw og til slikkeplader alene eller sammen med foderpiller.

Se vores udvalg af aktiveringslegetøj her (åbner i et nyt vindue)

Kan efter åbning opbevares i køleskab og bruges indenfor 3 dage. Har du en rest tilbage kan du med fordel fylde resten i et aktiveringslegetøj og komme det i fryseren for at forlænge holdbarheden. Du behøver ikke tø det op når du skal anvende det. Dette vil blot øge sværhedsgraden hos din hund og kræve lidt ekstra hjerneaktivitet.

Den praktiske pose gør det nemt for dig at opbevare din rest uden du skal skifte beholder og du slipper for metalaffald. Brug evt. en pose eller en bøtte til at opbevare resten.

Indhold

300g

85 % kød og organer (59% kalkun, 26 % and), 4 % engrottehale, 1 % ærtemel, 1 % lignocellulose, 1 % hørfrøolie.

Råprotein 12,0 %, råfedt 9,0 %, træstof 0,5 %, råaske 2,5 %, vand 78,0 %, calcium 0,2 %, fosfor 0,2 %, natrium 0,2 %, omega-3 0,15 %.

 

Se også

Hos Vuffelivuf finder du også Carnilove godbidder som er et stort hit hos både vore to – og fire benede venner

 

 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få 15 % på dit første køb!

 Ingen spam kun tips, tricks og gode rabatter.