Carnilove Canned Salmon And Turkey Hvalpe

25,00 kr.

På lager

-
+

Beskrivelse

En lille ny hvalp har brug for et godt foder, Carnilove Canned Salmon And Turkey Hvalpe er til dig hvor kun det bedste er godt nok.

Du får

  • Et kornfrit produkt
  • Ingen kartoffelstivelse
  • Højt indhold af kød
  • Smækfyldt med proteiner og vitaminer
  • Fuld af naturlige ingredienser
  • Let  fordøjeligt også til hvalpe
  • Lækker smag og duft der tilfredsstiller din hunds smagsløg

Foderet er sammensat 70% kød og er smækfyldt med naturlige ingredienser så din hvalp får en balanceret kost til optimal vækst og udvikling. Det er særligt i hvalpens første leveår (2 for de store racer) at deres knogler, muskler, led osv. har brug et godt foder der sikre optimale vækstbetingelser.

Fedtstofferne fra særligt laks er særligt vigtigt til led og muskler som arbejder på højtryk i hvalpens vokseperiode.

Carnilove Canned Salmon And Turkey Hvalpe er let for din hvalp at optage og fordøje og sikre at din hvalp vokser optimalt.

Du kan bruge foderet som almindelig daglig kost, eller du kan blande det med foderpiller. Vådfoder er optimalt til Slikkemåtter, Kong, West Paw og andre aktiverings produkter.

Kan bruges af alle hunderacer.

Rester

En åben vådfoder kan holde sig max 2-3 dage, den bedste måde at opbevare det på er i en lufttæt beholder. Man kan også købe et Mellamin låg til dåsen find det her. (link åbner i nyt vindue)

Du kan også bruge resterne til at komme i dit aktiveringslegetøj og herefter komme det i fryseren. Har din hund godt styr på legetøjet kan den sagtens få lidt ekstra tid til at gå med det frossen. Ellers kan du tø den op inden du giver den til din hund.

Indhold

400 g

Ingredienser Kalkun (47%), laks (20%), blåbær (2%), tranebær (2%), hindbær (2%), mineraler (1%), lakseolie (0,3%).

Tilsætningsstoffer Med ernæringsmæssige Egenskaber pr. kg:vitamin D3 (E671) 240 IU, zink (E6) 18 mg, mangan (E5) 3,6 mg, jod (E2) 0,9 mg.

Analytiske bestanddele pr. kg:råprotein 11,1%, fedtindhold 6,6%, vand 75,0%, råaske 2,5%, træstof 0,54%.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få 15 % på dit første køb!

 Ingen spam kun tips, tricks og gode rabatter.